Om oss

 

Vi är två tjejer som träffades i en mammagrupp och började prata om allt vi inte hann med med oss själva sedan barnen kom in i bilden. Att ta sig tid att träna och därmed sköta om vår hälsa samt vårda våra kroppar kom längst ner på listan. Vi fantiserade över hur vi skulle kunna möjliggöra det medan vi tog hand om vardagen.

Detta var starten som blev till sajten Andning.nu, där vi vill  hjälpa dig att komma igång och att se möjligheterna för träning i din vardag.  Om du har kommit till det stadium i ditt liv då familjen börjar utökas och ta mer av fritiden, då kan det hända att du låser dig i rutiner.

Då kan det behövas lite hjälp att se möjligheterna, till exempel har du gångavstånd mellan hem och dagis ta då inte bilen utan gå fram och tillbaka så får du en bra träningsrunda på morgon eller kväll. Du kan få fler tips under rubriken ”Rörelse i vardagen”.

Under rubriken ”Sömn” kan du läsa om hur viktigt det är och varför  vi ofta negligerar och inte lyssnar på när kroppen säger ifrån.

Skönhet är inte bara det yttre utan innefattar även vår insida som vi tar hand om med att ha sunda matvanor samt vårda den själsliga sidan av oss. Du finner ett stort utbud av hälsorelaterad information här på vår sajt.

Välkomna och Lycka till!